english
Luova nörtti, jonka erikoisosaamisalaa ovat nettisivut, datan analysointi ja digimarkkinointi. Sini Mäenanttila

Yhteistyökumppanimme digimaailmassa

Markkinointitoimisto mThing:in digiosaaja Sini Mäenanttila on Telegraafin yhteistyökumppani erilaisissa digitaalisissa toteutuksissa. Sinin asiantuntemuksen avulla voimme tarjota asiakkaillemme entistä laajemmat palvelut, kuten monipuoliset nettitoteutukset sekä digimarkkinoinnin uusimmat tuulet.

Sini on työskennellyt useita vuosia nettisivujen suunnittelun, toteuttamisen ja kehittämisen sekä erilaisten digimarkkinointiprojektien parissa. Sini tekee töitä eri toimialojen yritysten kanssa ja on menestyksekkäästi auttanut yrityksiä hankkimaan lisää näkyvyyttä tuotteilleen ja palveluilleen. Sini myös kehittää yritysten nettisivuja saadun datan perusteella ja parantaa sitä kautta niiden hakukonenäkyvyyttä ja -markkinointia.

Sinillä on jatkuva kiinnostus uuteen teknologiaan ja uuden oppimiseen. Hän on taustaltaan graafinen suunnittelija sekä web designer ja on suorittanut useita Google-, YouTube- ja Facebook-mainonnan sertifikaatteja. Monipuolinen osaaminen auttaa ymmärtämään asiakkaiden tarpeita ja rakentamaan palveluita erityisesti loppukäyttäjä huomioiden.

Blogi-postaukset

Kirjoittanut Sini Mäenanttila Konversio kohdalleen – Mitä tavoitteita nettisivuillasi on?

Konversio kohdalleen – Mitä tavoitteita nettisivuillasi on?

Nettisivut ovat monesti yritysten näkyvin kanava somen ohella. Jotta asiakkaat löytävät yrityksesi, on hyvä varmistaa, että sivujesi hakukoneoptimointi on kohdallaan. Mutta mitä tapahtuu sen jälkeen, kun potentiaalinen asiakas löytää sivustollesi? Tässä vaiheessa on hyvä huomioida, että sivuilla on paitsi oleellista sisältöä tar...

Lue lisää

Julkaistu tiistai 17. maaliskuu 2020
Kirjoittanut Sini Mäenanttila Hakukoneiden salainen maailma

Hakukoneiden salainen maailma

Internetin hakukoneet ovat nousseet kaikenlaisessa tiedonhaussa suureen rooliin. Hyvin toteutettu hakukoneoptimointi on pitkällä tähtäimellä yksi kustannustehokkaimmista markkinointikanavista. Väärin toteutettuna tai täysin sivuutettuna hakukoneoptimointi voi aiheuttaa hallaa sivustosi hakukonenäkyvyydelle....

Lue lisää

Julkaistu maanantai 09. maaliskuu 2020

Muut tekijät

<>
Tilaa uutiskirje