english
Strategisen organisaatioviestinnän ja EU-vaikuttamisen asiantuntija Mari Saarteinen

Asiantuntijamme Brysselissä

Mari Saarteinen on yhteistyökumppanimme Brysselissä. Hänen avullaan voimme palvella asiakkaitamme EU:hun liittyvissä asioissa.

Mari on EU-viestinnän ja -vaikuttamisen asiantuntija, joka on nähnyt EU:n sisältä ja ulkoa. Hän työskenteli vuosia viestintätehtävässä Euroopan parlamentissa ja on vetänyt useita komission viestintähankkeita. Konsulttina hänellä on karttunut vankka kokemus siitä, miten Brysselissä asiaa viedään eteenpäin – millä eri keinoin viesti saadaan parhaiten perille oikeille tahoille.

Hän on auttanut muun muassa energia- ja liikennesektorin, metsä-, kemian- ja elintarviketeollisuuden sekä terveydenhuollon pohjoismaisia ja kansainvälisiä yrityksiä sekä julkisia toimijoita. Mari on toiminut myös freelance-toimittajana alue- ja asiakaslehdissä.

Mari on valmistunut valtiotieteiden maisteriksi Turun yliopistosta. Granadan yliopistossa Espanjassa hän syvensi EU-oikeuden ja -politiikan opintojaan. EU:hun Mari sai aikoinaan kipinän Turun yliopistossa ja syvensi opintojaan Granadan yliopistossa. Hänellä on myös viestinnän johtamisen diplomi.

Blogi-postaukset

Kirjoittanut Mari Saarteinen Green Deal on tarjolla – löytyykö ottajia?

Green Deal on tarjolla – löytyykö ottajia?

Uusi Euroopan komissio aloitti Ursula von der Leyenin johdolla joulukuussa 2019. Ensitöikseen se julkaisi vihreän kehityksen ohjelman, lyhyemmin vihreän sopimuksen. Sen tavoitteena on torjua ilmastonmuutosta ja auttaa tekemään EU:sta hiilineutraali vuoteen 2050 mennessä....

Lue lisää

Julkaistu perjantai 21. helmikuu 2020

Muut tekijät

<>
Tilaa uutiskirje