english
Rutiineja rakastava tarinankertoja ja tiedonjanoinen media-asiantuntija. Kati Munkki

Viestintäkonsultti
puh. 040 355 6066
kati.munkki@telegraafi.fi

LinkedIn >

Rutiineja rakastava tarinankertoja

Kati Munkki (FM/mediatutkimus) on Telegraafin tuorein vahvistus. Katilla on pitkä kokemus toimittajan työstä, minkä ansiosta hän tuntee uutiskriteerit ja mediakäytännöt perusteellisesti. Laadukkaista teksteistä ja sujuvasta kieliasusta tunnettu Kati kuvailee itseään perhekeskeiseksi ja järjestelmälliseksi persoonaksi, joka uskoo siihen, että asiat järjestyvät aina parhain päin – tavalla tai toisella.

– Rakastan rutiineja! Minulle järjestys on tapa tehdä tilaa omille ajatuksille ja työhön liittyville projekteille. Vastustan kliseetä luovasta kaaoksesta, Kati sanoo.

Kati aloitti Telegraafissa toukokuussa 2019. Työura viestintäkonsulttina on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin.

– Tässä työssä parasta on erilaisten ihmisten kohtaaminen ja uuden oppiminen. Viestintätoimistossa olen päässyt tutustumaan mielenkiintoisiin uusiin projekteihin ja oppinut paljon eri asiakkaidemme toimialoista, Kati kertoo.

Telegraafin viestintäkonsulttina Kati tuottaa erilaisia sisältöjä muun muassa mediatiedotteisiin, uutiskirjeisiin, asiakaslehtiin ja nettisivuille. Lisäksi hän huolehtii asiakkaidemme mediasuhteista.

Tiedonjanoinen media-asiantuntija
Huolellisesti mietityt sisällöt ja sujuva kieliasu ovat kaikkien hyvien tekstien avainasioita. Myös tarinallisuus tuo usein viestiä lähemmäs lukijaa ja tekee siitä helpommin ymmärrettävän.

Kati on koulutukseltaan filosofian maisteri ja pääaineenaan hänellä oli mediatutkimus.

– Haluan kehittää itseäni jatkuvasti. Maisteritutkinnon lisäksi olen suorittanut media-assistentin ammattitutkinnon sekä käynyt erilaisia alaan liittyviä kursseja, muun muassa verkkoviestintään ja digitaalisen median sisällöntuotantoon liittyen, Kati kertoo.

”Printtimedia elää ja voi hyvin”

Katille on kertynyt työkokemusta muun muassa Estrellan perunalastutehtaalta, latinan kielen opettajan sijaisena olemisesta sekä kotiseutumuseon oppaana toimimisesta. Työura viestinnän alalla alkoi Turun Sanomista vuonna 2001. Pitkän toimittajataustan ansiosta Kati pystyy auttamaan Telegraafin asiakkaita viestin perillemenossa.

– Huolellisesti mietityt sisällöt ja sujuva kieliasu ovat kaikkien hyvien tekstien avainasioita. Myös tarinallisuus tuo usein viestiä lähemmäs lukijaa ja tekee siitä helpommin ymmärrettävän, Kati sanoo.

Kirjoittamisen lisäksi Kati lukee mielellään erilaisia kirjoja ja lehtiä.

– Pidän paperista ja uskon vahvasti printtimediaan! Tykkään lukea kirjoja ja lehtiä sekä täyttää paperikalenteria ja muistilappuja, Kati sanoo.

Perhekeskeinen toiminnan nainen

Kati on uusperheellinen kahden energisen lapsen äiti, joka asustelee Turun keskustan tuntumassa Kähärissä. Perheeseen kuuluu myös sosiaalinen koiraherra Salvo. 

– Vapaa-aikani kuluu lasten kanssa, muun muassa legopalikoita kootessa. Rakastan myös pihakirppiksiä, vanhoja puutaloja ja puutarhatöitä. Innostun helposti erilaisista sisustus- ja pihaprojekteista, mutta olen niiden valmistumisen suhteen hieman kärsimätön, Kati naurahtaa.

Kati on luonteeltaan utelias ja toimelias nainen.

– Etsin mielellään ongelmiin ratkaisuja ja opettelen erilaisia asioita. Uusimpana taitona olen harjoitellut porakoneen käyttöä ja seuraavaksi ajattelin opetella tapetoimaan, Kati lupaa.

Salvo on rodultaan japanilainen shiba, joka on saanut nimensä italialaisen TV-komissario Salvo Montalbanon mukaan.

– Italia on suosikkini myös silloin, kun mietitään matkakohteita tai suunnitellaan viikonlopun ruokia. Lempiruokani on Pasta alla Norman, eli italialainen vegepasta. Koko perheen onneksi kokkina keittiössä häärää puoliso, Kati naurahtaa.

– Ennen Salvo-koiraa eläämäni kuului vuosikymmenen ajan viisas hevosystävä, jolla on edelleen iso paikka sydämessäni, Kati kertoo.

 

 

Blogi-postaukset

Kirjoittanut Kati Munkki Pidä huoli palvelustasi viestinnän avulla

Pidä huoli palvelustasi viestinnän avulla

Oli kyseessä sitten minkäkokoinen yritys tahansa, on hyvä miettiä mistä palvelu alkaa ja mihin se päättyy? Missä kohdissa syntyy hyvä kokemus? Miten asiakkaiden odotuksiin pyritään vastaamaan?...

Lue lisää

Julkaistu keskiviikko 15. tammikuu 2020

Muut tekijät

<>
Tilaa uutiskirje