english
Marja-Terttu Rantanen

Marja-Terttu Rantanen

Telegraafin toimitusjohtaja Marja-Terttu Rantanen, tuttavallisemmin MT, perusti Telegraafin vuonna 2008. MT on kokenut viestinnän ammattilainen, jota viestinnässä kiehtoo sen monipuolisuus.

Lue lisää

Päivi Luoti

Päivi Luoti

Päivi Luoti tuli Telegraafin toiseksi omistajaksi vuoden 2009 joulukuussa. Päivillä on vankka kokemus yritysten koko viestintäkentästä markkinointi- ja talousviestinnästä sisäiseen viestintään.

Lue lisää

Anna Koivisto

Anna Koivisto

Telegraafin johtava viestintäkonsultti Anna Koivisto puhuu ja nauraa paljon – ja tekee vielä enemmän. Ympäristöalasta ja vaikuttamisesta kiinnostunut Anna on tehopakkaus, jonka vuorokauden pituutta ovat ihmetelleet niin työkaverit kuin ystävätkin.

Lue lisää

Essi Rantanen

Essi Rantanen

Telegraafiin nuorta naisenergiaa ja tehokkuutta tuo graafinen suunnittelija Essi Rantanen. Web designer -koulutuksen suorittanut Essi kuvailee itseään tarmokkaaksi ja suunnitelmalliseksi tekijäksi, joka pyrkii aina pitämään asiat järjestyksessä.

Lue lisää

Ulla-Mari Uusitalo

Ulla-Mari Uusitalo

Ulla-Mari Uusitalo (FM/ranskan kieli ja kääntäminen) eli ”Umu” on monipuolinen copywriter ja taitava kielenkääntäjä. Ulla-Mari suoritti vuonna 2017 Digital Excellence Academyn Leading Digital Transformation -opintolinjan, jossa hän kehitti osaamistaan digitaalisuuden maailmassa.

Lue lisää

Minna Seppälä

Minna Seppälä

Vapaa-ajalla tietovisoista innostuva Minna Seppälä (FM/mediatutkimus) haluaa työssään intohimoisesti parantaa yritysten viestintää ja asiakaspalvelua.Tehokas ja määrätietoinen Minna tykkää, kun on toimintaa ja tekemisen meininki, sillä pienen paineen alla syntyy hyvää tulosta.

Lue lisää

Kati Munkki

Kati Munkki

Kati Munkki on Telegraafin tuorein vahvistus. Katilla on pitkä kokemus toimittajan työstä, minkä ansiosta hän tuntee uutiskriteerit ja mediakäytännöt perusteellisesti. Laadukkaista teksteistä ja sujuvasta kieliasusta tunnettu Kati kuvailee itseään perhekeskeiseksi ja järjestelmälliseksi persoonaksi, joka uskoo siihen, että asiat järjestyvät aina parhain päin – tavalla tai toisella.

Lue lisää

Telegraafi

Telegraafi

Utöstä oli otettu suunta Viron rannikolle, kun tuuli muuttui myrskyksi. Räntäsade vei näkyväisyyden mennessään. Tuuli tuli ensin jostain lännen puolelta, mutta kääntyi sitten etelämmäksi ja asettui muutaman tunnin kuluttua lounaiseksi.

Lue lisää