english

”Viestimme on välittynyt tehokkaasti”

Turkulaisen Abomicsin uudet palvelut lanseerattiin menestyksellisesti

Telegraafi on auttanut turkulaista Abomicsia yrityksen uusien palveluiden lanseeraamisessa. Abomics on asiantuntijayritys, joka edistää lääketieteellisen tutkimustiedon soveltamista käytännön potilastyöhön. Viestinnän tavoitteena on lisätä kuluttajien ja lääketieteen ammattilaisten tietoisuutta siitä, miten perimä vaikuttaa lääketurvallisuuteen. Samalla tuotiin julkisuuteen Abomicsin uudet palvelut, Geenitaltio ja Lääkkeeni-mobiilisovellus.

Geenitaltio-palvelu on tietovarasto lääkeaineiden tehoon ja turvallisuuteen liittyvien geenitestien tuloksille. Lääkkeeni-mobiilisovelluksen avulla lääkkeet ja niiden annostus on helppo kirjata, tallentaa ja ottaa mukaan hoitotilanteisiin.

– Yleinen tietoisuuden kasvattaminen lääketurvallisuutta lisäävistä mahdollisuuksista on tärkeää. Viesti tulee suunnata sekä lääketieteen ammattilaisille ja kuluttajille.  Olemme uusi yritys toimialalla, joten toimintaamme kohdistuu paljon odotuksia, sanoo Abomicsin toimitusjohtaja, sisätautien erikoislääkäri Jari Forsström.

Yhteistyö Telegraafin kanssa alkoi viestinnän suunnittelulla. Sen jälkeen Telegraafi järjesti Turussa mediainfon, jossa esiteltiin Geenitaltio-palvelu. Syksyllä 2014 toteutettiin tiedotuskampanja Lääkkeeni-sovelluksesta. Lisäksi Telegraafi on auttanut yritystarinan kiteyttämisessä.

Viestinnän haasteena oli vaikean asian kertominen helposti ymmärrettävässä muodossa.

– Olemme saaneet positiivista näkyvyyttä, ja viesti on välittynyt medialle toivomassamme muodossa. Yhteistyö on ollut joustavaa eri käänteissä. Valitsimme Telegraafin yhteistyökumppaniksemme, sillä olimme kuulleet myönteisiä kokemuksia heistä, Forsström sanoo.

Hyvä tarina on julkaistu 12/2014.

Kaipaako sinun yrityksesi apua viestinnässä? Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

LUE KAIKKI HYVÄT TARINAT