english

Monipuoliset mainostoimistopalvelut Telegraafissa

Telegraafi tuottaa monipuolisesti erilaisia mainostoimistopalveluja.

Tarjoamme esimerkiksi suunnitteluapua uuden yritysilmeen ja logon luomiseen tai vanhan ilmeen uudistamiseen. Kokonaispalveluun kuuluu myös graafinen ohjeisto. Toteutamme painotuotteet, kuten lehti-ilmoitukset, esitteet, käyntikortit, mainostaulut ja teippaukset sekä digitaalisen markkinoinnin materiaalit. Telegraafista saat myös nykyaikaisten responsiivisten nettisivujen asiantuntevan suunnittelun. Tarvittaessa teemme myös mediasuunnittelun ja ilmoitusvaraukset.

Mainostoimistopalveluista vastaa graafinen suunnittelija Essi Rantanen.

– Graafisen suunnittelijan työssä parasta on sen monipuolisuus. Telegraafissa töitä saa tehdä monelle eri asiakkaalle, ja se tekee työstä erittäin mielenkiintoista, Essi iloitsee.

Mitä olemme tehneet?

Graafisen suunnittelijan työviikkoon mahtuu lehti-ilmoitusten lisäksi muun muassa erilaisten esitteiden, kutsujen sekä asiakaslehtien konseptisuunnittelua ja taittoa. Lisäksi työhön kuuluu valokuvien käsittelyä, käyntikorttien tekoa, digitaalisten markkinointimateriaalien tuottamista (display- ja adform-mainonta) sekä uutiskirjeiden ja somekanavien kuvituksen suunnittelua.

Asiakkaitamme ovat muun muassa Lojer, LST Group, Naantalin Energia, Salcomp sekä Sairaala NEO.

Hyvä tarina on julkaistu 9/2015.

Kaipaako sinun yrityksesi uutta ilmettä tai muita graafisen suunnittelun palveluita? Ota yhteyttä >

LUE KAIKKI HYVÄT TARINAT