english

Harjoittelijaksi Viestintätoimisto Telegraafiin

Turkulainen Viestintätoimisto Telegraafi etsii tiimiinsä korkeakouluharjoittelijaa talveksi 2018 - 2019. Toivomme harjoittelijaksi yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa tutkintoaan suorittavaa opiskelijaa tai vastavalmistunutta aloittelevaa asiantuntijaa. Harjoittelusta maksetaan korvaus. Hakuaika on 1. - 14.10.2018 ja harjoitteluaika on 1.12.2018 - 28.2.2019.

Mikä on Telegraafi:

Telegraafi on vuonna 2008 perustettu viestintätoimisto. Teemme viestinnän suunnittelua, hoidamme mediasuhteita, kirjoitamme tiedotteita sekä suunnittelemme ja toteutamme kriisitilanteiden viestintää sekä digitaalista viestintää, kuten sosiaalisen median sisältöjä, blogeja, videoita, nettisivutekstejä ja natiivikampanjoita. Teemme myös kansanvälisiä viestintäprojekteja ja tarjoamme graafisen suunnittelun palveluita.

Asiakkaitamme ovat pk-yritykset, isot konsernit ja pörssiyhtiöt, säätiöt ja yhdistykset sekä kunnat ja valtion organisaatiot. Olemme luotettava, joustava ja tuloksellinen toimija. Telegraafin viestinnän asiantuntijoilla on mittava ja monipuolinen kokemus viestinnän eri tehtävistä. Viihtyisä toimistomme sijaitsee KOP-kolmiossa Turun keskustassa.

Mitä tarjoamme sinulle:

Mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten projektien ja asiakasyritysten kanssa, oppien lisää alan ammattilaisilta. Harjoittelu on ohjattua, joten saat jatkuvasti tukea kokeneilta kollegoilta. Saat kokemusta viestinnän suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta, asiakasyhteistyöstä sekä mediasuhteista. 

Harjoittelu on osa-aikaista ja työmäärä viikossa on 27,5 tuntia. Maksamme harjoittelijalle vähintään Kelan työssäoloehdon mukaista palkkaa huomioiden harjoittelun osa-aikaisuuden. Tarkemmin kaikista harjoittelun yksityiskohdista sovitaan suoraan harjoittelijan kanssa. Esimerkiksi opiskelun vaatimat poissaolot huomioidaan harjoittelijan toiveiden mukaan.

Mitä odotamme sinulta:

  • sujuvaa kynää ja jonkin verran kokemusta erilaisten tekstien kirjoittamisesta
  • intoa oppia uutta
  • aktiivista asennetta työskentelyyn sekä kiinnostusta viestintäalaa kohtaan
  • asiakaspalveluhenkisyyttä
  • mahdollisuutta työskennellä Turun toimistollamme arkipäivisin noin klo 9–15 välillä 

Hienoa, jos sinulla on myös esimerkiksi monipuolista osaamista eri sosiaalisen median kanavista, videoiden teosta, valokuvauksesta tai joku muu taito tai kokemus, josta koet olevan hyötyä urallasi.

Harjoittelun kesto on noin kolme kuukautta.

Harjoittelupaikkaa tulee hakea lähettämällä hakemus osoitteeseen anna.koivisto@telegraafi.fi. Toimitathan meille hakemuksesi lisäksi ansioluettelon ja muutaman työnäytteen. Kerro hakemuksessasi viestinnän opinnoista ja mahdollisesta työkokemuksesta alalla. Työnäytteesi voi olla portfolio, näytteitä kirjoittamistasi teksteistä tai vaikka video.

Lisätietoja harjoittelusta antaa:
Anna Koivisto
Johtava viestintäkonsultti
puh. 041 433 6165
anna.koivisto@telegraafi.fi

Harjoittelijahakujen aikataulu 2018 - 2019

  • Hakuaika 1. - 14.10.2018, harjoitteluaika 3.12.2018 - 28.2.2019
  • Hakuaika 3. - 15.12.2018, harjoitteluaika 1.3. - 31.5.2019

Katso, miltä näyttää harjoittelijamme Saran päivä toimistolla

Lue, mitä Telegraafin harjoittelijat ovat bloganneet:

 

LUE KAIKKI HYVÄT TARINAT
Tilaa uutiskirje