english

"Viestintä ylläpitää positiivista yrityskuvaa"

LST Group on suomalainen sähkötekniikan konserni, jonka kanssa Telegraafi on tehnyt yhteistyötä vuodesta 2015. Telegraafi on tehnyt LST Groupille muun muassa viestinnän suunnittelua ja nettisivutekstejä.

LST Groupin asiakkaita ovat esimerkiksi meri-, energia- ja tuotantoteollisuus sekä liikkuva kalusto. Viestintä kohdennetaan B2B-asiakkaille.

‒ Hyvin hoidettu viestintä pitää nimen yhteistyökumppaneiden mielessä ja ylläpitää positiivista yrityskuvaa, sanoo LST Group Oy:n toimitusjohtaja Samuli Rantanen.

Apua aikatauluttamiseen

Telegraafi on toteuttanut konsernille viestinnän suunnittelua, uutiskirjeitä, nettisivutekstejä ja mediatiedottamista. Lisäksi Telegraafi on tehnyt asiakasreferenssejä ja auttanut rekrytointiviestinnässä.

Rantasen mukaan eniten apua Telegraafilta on saatu säännöllisen viestinnän aikatauluttamisessa ja sisällön jalostamisessa.

‒ Yhteistyömme on sujunut mainiosti jo useamman vuoden, Rantanen kertoo.

LST Group on suomalainen sähkötekniikan konserni, joka on perustettu vuonna 1962. Yrityksen asiakkaita ovat mm. meri-, energia- ja tuotantoteollisuus sekä kiinteistöt ja liikkuva kalusto. LST Groupin liikevaihto on noin 20 miljoonaa euroa ja henkilöstöä konsernissa on 160. www.lst.fi

Julkaistu 3/2018

Tehostammeko yhdessä myös sinun yrityksesi viestintää? Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä

LUE KAIKKI REFERENSSIT
Tilaa uutiskirje