english

Telegraafi tukee nuorisourheilua

”Yhteistyö sujuu ammattitaidolla”

Telegraafi ja Kuntovitonen tekevät yhteistyötä muun muassa tiedottamisessa, viestinnän suunnittelussa sekä nettisivujen ja uutiskirjeen sisällön tuotannossa. Yhteistyön myötä Kuntovitosen viestintä on tehostunut ja muuttunut suunnitelmallisemmaksi.

Kuntovitonen on perinteikäs ja monipuolinen liikuntafestari, joka kerää vuosittain tuhansia liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneita naisia toukokuussa Turun Urheilupuistoon.

– Antamalla työpanoksemme Kuntovitoselle, tuemme myös Turun Urheiluliiton toimintaa. Tapahtuman tuotot ohjautuvat lyhentämättöminä nuorisourheilun hyväksi. Haluamme olla tukemassa turkulaisten nuorten urheiluharrastusta, Telegraafin toimitusjohtaja Marja-Terttu Rantanen kertoo.

Turkulainen tapahtuma halusi parantaa näkyvyyttään ja tehostaa viestintäänsä sekä saada opastusta viestinnän suunnitteluun.

– Meillä ei ole organisaation sisällä omaa viestinnän ammattilaista. Siksi on erittäin tärkeää, että apuna on paikallinen ja osaava viestintäkumppani, Kuntovitosen tapahtumajohtaja Sanni Rostedt kertoo.

Monipuolista ja ammattimaista viestintää

Telegraafi on toteuttanut muun muassa Kuntovitosen tiedotteita, järjestänyt media-infoja sekä tuottanut nettisivujen, asiakaslehden ja uutiskirjeen sisältöä. Telegraafi on lisäksi auttanut Kuntovitosen sosiaalisen median päivitysten suunnittelussa.

– Kuntovitosen viestintä on monipuolista ja ammattimaista. Asiat tehdään tehokkaasti ja laadukkaasti, Rostedt iloitsee.

– Telegraafin kanssa kaikki sujuu mutkattomasti ja helposti. Apua tarjotaan aina, asiat hoituvat ajallaan eikä minun tarvitse muistutella tai kysellä asioiden perään. Olemme hyötyneet yhteistyöstä valtavasti ja voin lämpimästi suositella Telegraafia muille yhteistyökumppaneillemme, Rostedt kiittelee.

Julkaistu 5/2016

Mikäli tarvitset apua tapahtumaviestinnässä, ota yhteyttä! >

Päivi Luoti
puh. 050 358 6012
paivi.luoti@telegraafi.fi

LUE KAIKKI REFERENSSIT
Tilaa uutiskirje