english

”Selkeä selviytymispaketti kriisiviestintään”

 

Neuvottelutilat ElectroCityssä sijaitsevat seinän ulkopuolella.

Telegraafin ja Turun Teknologiakiinteistöjen yhteistyö
alkoi vuonna 2013, kun Telegraafi
laati yhtiölle viestintästrategian. Telegraafi on auttanut Turun Teknologiakiinteistöjä myös mediatiedottamisessa. Tuoreimpana yhteistyön tuloksena syntyi kriisiviestintäsuunnitelma.

– Kriisiviestintäsuunnitelmaa aloittaessa Telegraafi oli meille jo tuttu toimisto, jonka kanssa yhteistyö on aina sujunut mainiosti. Suunnitelmaa laatiessa telegraafilaiset ymmärsivät hyvin tarpeemme ja tavoitteemme, sekä osasivat ohjata meitä projektissa eteenpäin, Turun Teknologiakiinteistöjen markkinointiasiantuntija Noora Kallio kertoo.

Turun Teknologiakiinteistöt Oy on Turku Science Parkissa toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, joka kehittää alueen kiinteistöjä ja palveluita. Lisäksi yhtiö vuokraa toimitiloja yrityksille ja yhteisöille.

– Kaikki kiinteistömme ovat erilaisia ja siksi on tärkeää, että jokaiseen tilanteeseen varaudutaan kunkin kiinteistön vaatimalla tavalla. Telegraafin asiantuntijat osasivat huomioida kaikki tärkeät seikat kriisiviestintäsuunnitelmaa laatiessa.

Kriisiviestintäsuunnitelma pahan päivän varalle

Kriisiviestintäsuunnitelmassa kartoitetaan mahdolliset yritystä koskevat kriisit, ja määritellään yrityksen kriisiviestintäryhmä sekä kohderyhmät ja viestintäkanavat. Suunnitelmassa esitellään tarkasti toimintaohjeet kriisin sattuessa sekä ohjeistetaan, miten kriisitilanteen jälkihoito toteutetaan.


– Kriisiviestintäsuunnitelma on meille todella hyödyllinen työkalu. Siihen on koottu kaikki irralliset ohjeistukset yhdeksi selkeäksi paketiksi, mikä helpottaa kokonaisuuden hahmottamista. Nyt meillä on olemassa tarkat ja yhtenäiset ohjeet siitä, miten toimia erilaisissa kriisitilanteissa, Kallio sanoo.

Turun Teknologiakiinteistöjen omistamien kiinteistöjen pinta-ala on noin 154 000 neliötä.

– Kriiseihin varautuminen on meille tärkeää, koska tiloissamme työskentelee, opiskelee ja vierailee tuhansia ihmisiä joka päivä. Suurten ihmismassojen hallinta vaatii suunnitelmallista kriisiviestintää. Haluamme minimoida kaikki uhat ja vaaratilanteet varautumalla niihin huolellisesti etukäteen,
Noora Kallio korostaa.

Julkaistu 10/2016

Tehostammeko yhdessä myös sinun yrityksesi viestintää? Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä

 

LUE KAIKKI REFERENSSIT
Tilaa uutiskirje