english

”Insinöörikielestä viestintä- ja markkinointikirjeeksi”

Advancetec luottaa Telegraafiin uutiskirjeiden teossa

Telegraafi auttaa turvaratkaisuyritys Advanceteciä uutiskirjeiden sisällöntuotannossa sekä Suomessa että muissa Pohjoismaissa. Uutiskirjeet ovat yrityksen tärkeimpiä viestintä- ja markkinointivälineitä. Toimitusjohtaja Henrik Andersson on tyytyväinen sisällön laatuun ja aikataulujen pitämiseen.

Advancetec Oy on osa kansainvälistä Schmersal-ryhmää. Yhtiö kehittää, suunnittelee ja toimittaa turvaratkaisuja teollisuuden koneisiin ja toimitiloihin. Laitteilla ja järjestelmillä pysäytetään koneet turvallisesti ja suojataan samalla sekä ihmistä että konetta. Schmersal on maailmanlaajuisesti yksi suurimmista teollisuuden turvaratkaisujen toimittajista.

– Asiakkaamme ovat teollisuuden turva-asiantuntijat. Uutiskirjeet ovat meille tärkeimpiä viestinnän ja markkinoinnin välineitä. Niissä kerromme uusista turvaratkaisuista, tuotteista ja palveluista, kertoo Henrik Andersson.

Aika kannattaa käyttää asiakastyöhön

Yhteistyö Telegraafin kanssa alkoi kesällä 2015. Uutiskirjeidelle mietittiin yhdessä teemat ja aikataulut. Telegraafi työstää yrityksestä tulevan raakatekstin, hankkii kuvat ja kokoaa kirjeen.

– Tein kirjeitä jonkin aikaa itse, mutta aika ei millään tahtonut riittää sisällön miettimiseen, tekstin työstämiseen ja kirjeen kokoamiseen. Moni aloitettu kirje jäi kesken.

– Olemme hyötyneet yhteistyöstä paljon. Kirjeiden sisältö on laadukasta - ei insinöörikieltä vaan ammattimaista viestintää ja markkinointia. Tämä on meille helppo avaimet käteen -ratkaisu, ja nyt voimme käyttää liikenevän ajan liiketoiminnan kannalta tärkeimpään asiaan eli asiakastyöhön.

Hyödynnetään myös muissa Pohjoismaissa

Henrik Andersson kiittelee myös sitä, että Telegraafi pitää langat käsissään ja muistuttelee aikatauluista. Suomenkielistä uutiskirjettä on hyödynnetty käännettynä myös muun muassa Schmersalin Ruotsin, Norjan ja Tanskan toimipisteissä. Telegraafi on hoitanut myös näiden kirjeiden koordinoinnin ja koostamisen.

– Suosittelen lämpimästi luottamaan ammattilaiseen uutiskirjeasioissa, sanoo Henrik Andersson.

Lue myös muita Hyviä tarinoita ja tutustu palveluihimme

Mikäli tarvitset apua uutiskirjeen toteuttamisessa, ota yhteyttä! >

Päivi Luoti
puh. 050 358 6012
paivi.luoti@telegraafi.fi

Julkaistu 5/2016

 

LUE KAIKKI REFERENSSIT
Tilaa uutiskirje