english

Apuna blogisisällöissä

Telegraafi auttaa Aktia Kiinteistönvälityksen asumista.fi-blogin sisällön suunnittelussa ja kirjoitusten muokkauksessa ja koonnissa. Aktia Kiinteistönvälitys halusi monipuolisempaa ja säännöllisesti päivittyvää sisältöä blogiinsa. Asumista.fi-blogissa tutustutaan eri asuinalueisiin Suomessa, annetaan vinkkejä asunnon ostoon ja myyntiin sekä puhutaan muista ajankohtaisista asioista.

Aktia Kiinteistönvälitys on ketju paikallisia kiinteistönvälitystoimistoja, jotka kuuluvat Aktia-konserniin. Yhdessä pankin kanssa Aktia Kiinteistönvälitys tarjoaa palvelukokonaisuuden, joka kattaa kiinteistönvälityksen lisäksi pankkipalvelut ja vakuutukset. Aktia Kiinteistönvälityksessä työskentelee noin 60 henkilöä eri puolilla Etelä-Suomea.

Aktia Kiinteistönvälityksen jokaisella aluetoimistolla on omat Facebook-sivunsa. Asumista.fi-blogiin toivottiin monipuolista sisältöä, jota voitaisiin jakaa eri Facebook-sivuilla. Osa sisällöstä kohdennetaan tiettyyn kaupunkiin, sillä blogissa esitellään eri asuinalueita. Asuinalue-esittelyt on tarkoitus tuoda myös osaksi Aktia Kiinteistövälityksen nettisivuja.

– Yhteistyö on sujunut hyvin Telegraafin kanssa hyvin. Asiat on tehty ajallaan ja sovitusti, Telegraafi on pitänyt huolta aikatauluista. Alallamme blogit ovat vielä suhteellisen harvinaisia. Uskon kuitenkin, että tulevaisuudessa blogien ja sosiaalisen median vaikutus tulee korostumaan entisestään myös kiinteistönvälityksessä. Sisältöä ja kohdentamista on mietittävä entistä tarkemmin. Siinä viestintätoimisto on hyvänä apuna, Turun Aktia Kiinteistönvälistyksen aluepäällikkö Petri Abrahamsson sanoo.

Julkaistu 5/2015.

* Kuvassa Aktia Kiinteistönvälityksen Turun toimiston henkilökuntaa. Telegraafi auttaa Turun toimistoa blogikirjoitusten lisäksi mediatiedottamisessa.

Tehostammeko yhdessä myös sinun yrityksesi viestintää? Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä

LUE KAIKKI REFERENSSIT
Tilaa uutiskirje