english

”Paikalla olivat meille tärkeät mediat”

Telegraafi vastasi Vantaan Tikkurilassa sijaitsevan toimisto- ja liikekeskus Dixin avajaisten mediainfon suunnittelusta, käytännön toimenpiteistä ja mediaseurannasta. Tavoitteena oli esitellä uuden keskuksen liikkeet ja palvelut paikalliselle ja valtakunnalliselle medialle.

Mediainfon tavoitteena oli esitellä Dixin liikkeet ja palvelut paikalliselle ja valtakunnalliselle medialle sekä ammattimedialle. Tilaisuus järjestettiin muutama päivä ennen varsinaisia avajaisia. Telegraafin vastuulla oli median kutsuminen, tiedotteen työstäminen, esityksen kokoaminen, tilaisuuden järjestelyjen koordinointi ja valvonta sekä seuranta printtimediassa, sähköisissä medioissa sekä sosiaalisessa mediassa mediainfon jälkeen.

Mediainfoon saatiin hyvä edustus Dixille tärkeitä medioita: Helsingin Sanomat, Yle, STT-Lehtikuva, Vantaan Sanomat, Helsingin Uutiset, Länsiväylä, Tikkurila-lehti, Vantaan Lauri -lehti sekä ammattilehdistä Rakennuslehti, Locus ja Lasin Maailma -lehti. Kaiken kaikkiaan Dixistä kirjoitettiin seuraavan kuukauden aikana yli 50 kertaa 15 eri mediassa. Keskustelu sosiaalisessa mediassa, erityisesti Twitterissä, kävi myös vilkkaana.

– Tavoitteena oli kertoa Dixin avautumisesta ja monipuolisesta tarjonnasta yhdessä muiden Dixin omistajien ja tärkeiden toimijoiden kanssa. Olemme tyytyväisiä, että saimme paikalle kaikki meille tärkeät mediat, mikä ei toimitusten nykyisessä kiireisessä rytmissä ole helppoa. Telegraafilta saimme ammattitaitoista apua ja pystyimme itse keskittymään liikekeskuksen muihin avajaisjärjestelyihin, kertoo Dixin kauppakeskusjohtaja Johanna Harjunmaa.

Dixi on Tikkurilan uusi maamerkki

Tikkurilan aseman yhteydessä sijaitsevan toimisto- ja liikekeskuksen liikkeet avautuivat tammikuun puolivälissä. Dixissä on päivittäistavara- ja erikoiskaupan liikkeitä ja palveluja. Dixin omistavat Nordic Real Estate Partners ja Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Etera.

– Dixi tarjoaa helppoa ja nopeaa arjen asiointia matkustajille ja alueella asuville, työskenteleville ja opiskeleville.  Se on myös Tikkurilan asukkaiden uusi kohtauspaikka. Tavoitteenamme on tehdä Dixistä Suomen parhaiten palveleva asemakeskus, kertoo Asset Manager Joonas Lemström Nordic Real Estate Partnersista.

Tutustu Dixin nettisivuihin täällä

Julkaistu 3/2015

Kaipaako sinun yrityksesi monipuolisia viestinnän palveluita? Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä!

LUE KAIKKI REFERENSSIT
Tilaa uutiskirje