english

Viestinnän seuranta

Mitä meistä puhutaan?

Viestinnän seuranta paljastaa, mitä medioissa tapahtuu. Tarkkaile yrityksesi maineen kehittymistä, mittaa viestinnän tuloksia ja tehosta jatkotoimenpiteitä.

On hyödyllistä tietää, mitä yrityksestäsi puhutaan painetuissa tai sähköisissä uutisvälineissä, keskustelupalstoilla tai muissa sosiaalisen median välineissä. Seuraamalla voit paremmin hallita yrityksesi mainetta ja brändiä. Voit löytää hiljaiset signaalit ja välttää pienen supinan kehittymisen kriisiksi. Samalla mittaat myös tehdyn työn tuloksia.

Aina ennen viestintätoimenpiteiden aloittamista asetamme yhdessä sovitut tavoitteet, joita vasten saatuja tuloksia peilataan. Käytössämme on hyvät seurantatyökalut, joiden tuottaman tiedon tiivistämme helposti hyödynnettävään muotoon. Tulosten seuraaminen ei lopu viestinnän käytännön toimenpiteiden päättymiseen, vaan jälkiseurannan avulla tarkkailemme pitkäaikaisempia vaikutuksia. Mahdollisia jatkotoimenpiteitä voidaan muokata aikaisemmin saatujen tulosten perusteella tehokkaampaan suuntaan.

Kiinnostuitko? Kysy lisää! >

Voimmeko olla avuksi?

Marja-Terttu Rantanen

Toimitusjohtaja, osakas
puh. 0400 232 970
mt@telegraafi.fi 

LinkedIn >

Tilaa uutiskirje