english

Tuotetiedottaminen

Tuo oma tuotteesi yleisön tietoon

Tuotetiedottaminen ja näkyvyys mediassa täydentävät tuotteen ja palvelun mainontaa. Tiedota tehokkaasti ja varmista menestys markkinoilla.

Mainonta ja markkinointi eivät aina riitä tuomaan tuotetta tai palvelua asiakkaan tietoisuuteen. Mainonnan keinoja täydentää tehokkaasti asiapitoinen näkyvyys lehdissä ja suosituimmissa blogeissa. Tuotetiedottaminen vahvistaa luotettavaa mielikuvaa ja varmistaa menestyksen markkinoilla.

Me hoidamme tuotetiedottamista medialle ja blogeihin. Mietimme sopivan kohdeyleisön ja räätälöimme sen pohjalta medialistan. Löydämme aina mielenkiintoisen näkökulman ja olemme mukana luomassa uusia trendejä. Tuotetiedottaminen toimii sekä uuden tuotteen tai palvelun lanseerauksessa tai jo markkinoilla olevan tuotteen tai palvelun näkyvyyden virkistämisestä.

"Viestintä on yksi tärkeimmistä työkaluista yrityksen näkyvyyden lisäämisessä ja uusien tuotteiden lanseerauksessa. Viestinnällä saatu orgaaninen näkyvyys on huomattavasti ostettua mainontaa vaikuttavampaa ja kustannustehokkaampaa. Telegraafin kanssa asiointi on sujuvaa ja asiat hoituvat aina laadukkaasti. Telegraafin viestintäkonsultit myös edistävät sovittuja asioita proaktiivisesti, mikä on etu tällaiselle pienelle yritykselle, jossa oman talon henkilöresurssit ovat rajalliset."

- Helena Korte, toimitusjohtaja, Aromtech

Kiinnostuitko? Kysy lisää! >

Lue myös referenssi onnistuneesta yhteistyöstä >

Voimmeko olla avuksi?

Marja-Terttu Rantanen

Toimitusjohtaja, osakas
puh. 0400 232 970
mt@telegraafi.fi 

LinkedIn >

Tilaa uutiskirje