english

Kansainvälinen viestintä

Tavoita lukijat koko maailmassa

Lokalisointi ei tarkoita vain tiedotteiden kääntämistä. Tunne paikallinen kohderyhmä ja viestintäkulttuuri, niin onnistut viestinnässä maan rajojen yli.

Toisella kieli- ja kulttuurialueella menestyksekkäästi toimiminen edellyttää vahvaa paikalliskulttuurin tuntemusta. Vuosien kokemuksen ansiosta tunnemme läpikotaisin suomalaisen mediakentän, viestintäkulttuurin ja kuluttajat, ja voimme auttaa kansainvälisiä toimijoita Suomessa.
 
Löydämme suomalaiseen mediakenttään sopivan näkökulman ja kohdistamme viestin juuri halutulle kohderyhmälle. Hoidamme mediayhteydet, jakelun ja jakelulistat sekä sosiaalisen median kampanjoiden suunnittelun.

Meillä on laaja kokemus kansainvälisten suuryritysten, pörssiyhtiöiden ja vientiyritysten kanssa tehdystä yhteistyöstä. Meillä on paikallistuntemusta myös Arabiemiraateista, jossa olemme auttaneet suomalaisia ja eurooppalaisia toimijoita. 

Telegraafi on osa maailmanlaajuista, itsenäisten PR-toimistojen muodostamaa Eurocom Worldwide Network -verkostoa. Verkostolla on yhteensä yli 1000 asiakasyritystä ja -organisaatiota yli 64 maassa. Verkostoon kuuluu 28 jäsentoimistoa, joissa työskentelee 500 viestinnän ammattilaista.

Teemme viestinnän suunnittelua, tiedotekampanjoita, tuotetiedottamista, some-kampanjoita, seurantaa, kriisiviestintää ja vastuullisuusviestintää. Autamme myös oikeiden kumppanien etsinnässä ympäri maailmaa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää! >

Lue blogistamme lisää kansainvälisestä viestinnästä >

--------------------------------------------------------------------

Lataa maksuton Starttipaketti kansainvälistyvän yrityksen viestintään

Lomake 392497916 näytetään tässä.

Voimmeko olla avuksi?

Marja-Terttu Rantanen

Toimitusjohtaja, osakas
puh. 0400 232 970
mt@telegraafi.fi 

LinkedIn >