english

Viestinnän vuosikello kuntoon

Jääkö viestintä aina muiden kiireiden jalkoihin? Hyvin suunniteltu ja toteutettu viestintä parantaa yrityksen tunnettuutta, vahvistaa brändiä ja erottaa yrityksen kilpailijoistaan. Suunnittelun avulla resursseista saadaan irti paras mahdollinen hyöty ja vähennetään kiireestä johtuvia virheitä. Myös budjetointi helpottuu. Tervetuloa koulutukseen, jossa laitetaan ryhtiä viestintään ja vuosikello kuntoon.

Koulutuksen sisältö:
– Viestinnän suunnittelun hyödyt, viestinnän tavoitteet ja kohderyhmät
– Organisaation ydinviestit
– Viestinnän vuosikello: aiheet, toimenpiteet, aikataulu, vastuuhenkilöt, mittarit

Aika ja paikka:
Syksyllä 2019
Viestintätoimisto Telegraafin tilat, Aurakatu 8, KOP-kolmio

Kenelle?
Kaikille, jotka vastaavat viestinnän suunnittelusta tai toteuttamisesta: tiedottajat, oto-tiedottajat, markkinointipäälliköt, johdon assistentit, projektipäälliköt, toimitusjohtajat

Hinta:
Koulutuksen hinta 295 euroa / henkilö + alv. 24 %

Kouluttaja:
KTM Päivi Luoti on työskennellyt yli 20 vuotta kotimaisissa ja kansainvälisissä organisaatioissa viestinnän tehtävissä. Päivi on Telegraafin toinen omistaja, ja hänellä on vankka kokemus yritysten koko viestintäkentästä markkinointi- ja talousviestinnästä sisäiseen viestintään. Lue lisää kouluttajasta.

 

Palautetta koulutuksesta:

 ”Koulutus auttoi huomaamaan kehitystarpeita oman organisaation viestinnässä. Samalla koulutus oli inspiroiva ja innosti pohtimaan omaa toimintaa laajemminkin.”

”Koulutus antoi konkreettisia välineitä ja ratkaisuja viestinnän suunnitteluun.”

 

Ilmoittaudu koulutukseen

*Peruutusehdot:
Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 vuorokautta ennen koulutusta, perimme 50 % osallistumismaksusta. Jos osallistuja peruuttaa tulonsa alle 3 vuorokautta ennen koulutusta, perimme koko osallistumismaksun. Koulutus toteutuu, kun osallistujia on vähintään kaksi. Jos koulutukseen ei osallistu kahta henkilöä, ilmoitamme koulutuksen peruuntumisesta viimeistään 7 vuorokautta ennen tapahtumaa.

Takaisin koulutuksiin