english

Vastuullisuusviestintä: viherpesua vai maineenhallintaa?

Organisaatioiden vastuulliset valinnat kiinnostavat entistä enemmän. Olisiko sinulla positiivista kerrottavaa toiminnastasi tai tuotteistasi, valmistuksesta, raaka-aineista, henkilöstöstä tai yrityksesi taloudellisesta tilanteesta, mutta et tiedä mitä kertoa?

Mitä yhteistyökumppanisi haluaisivat tietää toiminnastasi? Miten helpottaisit asiakaspalvelun työtä, jotta samoihin kysymyksiin ei tarvitsisi aina vastata? Voisiko viestinnästä olla apua myös työntekijöiden rekrytoinnissa?

Sosiaalinen media tuo vastuullisuusviestintään uutta ulottuvuutta, kun pelkkä raportointi ei enää riitä. Vastuullisuusviestinnän koulutuksessa saat käytännönläheiset neuvot, miten kannattaa edetä ja mitä sudenkuoppia välttää.

Koulutuksen sisältö:
– Vastuullisuusviestinnän periaatteet, mikä on marssijärjestys?
– Mistä asioista asiakkaat ja muut sidosryhmät ovat kiinnostuneita?
– Miksi raportointi ei enää riitä? Raportoinnista some-maailmaan.
– Vastuullisuus yrityskuvan ja rekrytoinnin näkökulmasta
– Käytännön esimerkkejä

Aika ja paikka:
Syksyllä 2019
Viestintätoimisto Telegraafin tilat, Aurakatu 8, KOP-kolmio

Kenelle?
Tiedottajat, oto-tiedottajat, projektipäälliköt, vastuullisuusasioiden kanssa työskentelevät henkilöt, toimitusjohtajat, liiketoimintajohtajat

Hinta:
Koulutuksen hinta 295 euroa / henkilö + alv. 24 %

Kouluttaja:
FM Anna Koivistolla on monipuolinen kokemus vastuullisuusviestinnän toteuttamisesta. Anna on taustaltaan ympäristösuunnittelija ja tuntee vastuullisuusviestinnän koukerot ja lainalaisuudet. Hän on myös kokenut kouluttaja. Lue lisää kouluttajasta.

 

 

Palautetta koulutuksesta:

Koulutus auttoi huomaamaan kehitystarpeita oman organisaation viestinnässä. Samalla koulutus oli inspiroiva ja innosti pohtimaan omaa toimintaa laajemminkin. Kiitos!

Anna on sujuvasanainen ja karsimaattinen esiintyjä, jota on ilo kuunnella. Koulutuksen asia oli ajankohtainen ja koulutuksissa oli mukavan pieni ryhmä, joten saimme melkein henkilökohtaista opetusta.

Koulutus osui suoraan omassa työssä olevaan pohdintaan ja tarpeeseen ja antoi konkreettisia välineitä ja ratkaisumalleja edetä asiassa.

Ilmoittaudu koulutukseen

*Peruutusehdot:
Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 vuorokautta ennen koulutusta, perimme 50 % osallistumismaksusta. Jos osallistuja peruuttaa tulonsa alle 3 vuorokautta ennen koulutusta, perimme koko osallistumismaksun. Koulutus toteutuu, kun osallistujia on vähintään kaksi. Jos koulutukseen ei osallistu kahta henkilöä, ilmoitamme koulutuksen peruuntumisesta viimeistään 7 vuorokautta ennen tapahtumaa.

Takaisin koulutuksiin