english

Some-viestinnän perusteet

Haluaisitko hyödyntää sosiaalisen median kanavia tehokkaasti osana yrityksen viestintää, mutta et tiedä miten? Tiedätkö, miten eri somekanavat toimivat ja millaista sisältöä niissä kannattaa jakaa?

Sosiaalinen media on yritykselle tehokas tapa tavoittaa erilaisia kohderyhmiä entistä monikanavaisemmin. Lisäksi sosiaalinen media mahdollistaa aktiivisen vuoropuhelun yrityksen ja sen kohderyhmien välillä. Sosiaalisen median suunnittelun avulla viestintä pysyy yhtenäisenä ja pystyt hyödyntämään tuotettuja sisältöjä mahdollisimman monipuolisesti, kohderyhmät huomioiden.

Koulutuksessa opit, miten yritys voi hyödyntää eri somekanavia tehokkaasti osana muuta viestintää. Koulutuksessa käydään läpi eri somekanavat ja niiden erityispiirteet. Lisäksi saat vinkkejä sisällön suunnitteluun ja näet onnistuneita esimerkkejä somekanavien yrityskäytöstä.

Koulutuksen sisältö:
– Mitä yritys tekee somessa?
– Mitkä eri some-kanavat yrityksen tulisi valita ja miksi?
– Mitä erityispiirteitä eri some-kanavilla on?
– Millaista sisältöä yrityksen kannattaa jakaa eri some-kanavissa?
– Miten laaditaan tehokas some-suunnitelma?
– Miten eri some-kanavien tuloksia voi seurata?

Aika ja paikka:
Syksyllä 2019
Viestintätoimisto Telegraafin tilat, Aurakatu 8, KOP-kolmio

Kenelle?
Kaikille, jotka vastaavat viestinnän suunnittelusta tai toteuttamisesta: tiedottajat, oto-tiedottajat, markkinointipäälliköt, johdon assistentit, projektipäälliköt, pienyrittäjät, some-vastaavat.

Hinta:
Koulutuksen hinta 295 euroa / henkilö + alv. 24 %

Kouluttaja:
Tradenomi, julkaisugraafikko Essi Rantanen seuraa aktiivisesti sosiaalisen median tuoreita virtauksia ja ottaa nopeasti haltuun uudet viestintäkanavat. Telegraafin graafisena suunnittelijana työskentelevä Essi tuo nuoren visualistin näkemyksen Instagramin ja Snapchatin yrityskäyttöön. Lue lisää kouluttajasta.

 

Palautetta koulutuksesta:

"Koulutus oli ihan älyttömän hyvä ja Essi oli aivan loistava! Hän on todella selkeäsanainen, asiantunteva ja ennen kaikkea innostava. Mä en pysty edes kuvailemaan kuinka tyytyväinen olin koulutukseen."

”Koulutuksessa sai intoa ja rohkeutta kokeilla itselleen uusia tapoja toteuttaa viestintää.”

”Kouluttajalla oli käytännönläheinen ote, ja sain moniin kysymyksiin selkeitä ratkaisuehdotuksia."

Ilmoittaudu koulutukseen

*Peruutusehdot:
Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 vuorokautta ennen koulutusta, perimme 50 % osallistumismaksusta. Jos osallistuja peruuttaa tulonsa alle 3 vuorokautta ennen koulutusta, perimme koko osallistumismaksun. Koulutus toteutuu, kun osallistujia on vähintään kaksi. Jos koulutukseen ei osallistu kahta henkilöä, ilmoitamme koulutuksen peruuntumisesta viimeistään 7 vuorokautta ennen tapahtumaa.

Takaisin koulutuksiin