english

Millainen on hyvä tiedote?

Oletko miettinyt, miksi kilpailijasi näkyvät mediassa mutta sinun yrityksesi ei? Tiedätkö minkälaisista asioista medialle kannattaa kertoa, miksi ja miten? Oletko yrittänyt olla yhteydessä mediaan mutta laihoin tuloksin?

Koulutuksessa opitaan, miten tehdään tehokas tiedote, mistä asioista kannattaa tiedottaa ja kenelle. Keskitymme medialle tehtäviin tiedotteisiin ja myös niiden hyödyntämiseen yrityksen omissa julkaisukanavissa.

Koulutuksen sisältö:
– Miksi: tiedottamisen hyödyt yritykselle
– Mistä: aiheiden löytyminen oman yrityksen toiminnasta
– Miten: käytännön vinkit ja ohjeet tehokkaan tiedotteen kirjoittamiseen
– Kenelle: mediarekisteri ja tiedotteen lähetys

Aika ja paikka:
Syksyllä 2019
Viestintätoimisto Telegraafin tilat, Aurakatu 8, KOP-kolmio

Kenelle?
Kaikille, jotka vastaavat viestinnän suunnittelusta tai toteuttamisesta: viestinnän assistentit, tiedottajat, oto-tiedottajat, markkinointiassistentit, johdon assistentit, projektipäälliköt, toimitusjohtajat

Hinta:
Koulutuksen hinta 295 euroa / henkilö + alv. 24 %

Kouluttaja:
KTM Päivi Luoti on työskennellyt yli 20 vuotta kotimaisissa ja kansainvälisissä organisaatioissa viestinnän tehtävissä. Päivi on Telegraafin toinen omistaja, ja hänellä on vankka kokemus yritysten koko viestintäkentästä markkinointi- ja talousviestinnästä sisäiseen viestintään. Lue lisää kouluttajasta.

 

 
Palautetta koulutuksesta:

”Mukana oli selkeitä esimerkkejä siitä, miten mediaan voi vaikuttaa oikeanlaisella tiedotteella.”

”Hyvä, loistava ja tehokas koulutuspaketti. Tuli paljon uusia ajatuksia ja ""palikoita"" omia tiedotteita varten. Hienoa, että Turussa saa näin ammattitaitoista viestinnän koulutusta.”

”Mukana oli hyviä esimerkkejä. Sain hyviä eväitä kirjoittamiseen. ”

Ilmoittaudu koulutukseen

*Peruutusehdot:
Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa alle 7 vuorokautta ennen koulutusta, perimme 50 % osallistumismaksusta. Jos osallistuja peruuttaa tulonsa alle 3 vuorokautta ennen koulutusta, perimme koko osallistumismaksun. Koulutus toteutuu, kun osallistujia on vähintään kaksi. Jos koulutukseen ei osallistu kahta henkilöä, ilmoitamme koulutuksen peruuntumisesta viimeistään 7 vuorokautta ennen tapahtumaa.

Takaisin koulutuksiin